On Time – nowa restauracja na wrocławskim lotnisku

Post Image
Post Image
Post Image

W ogólnodostępnej hali Portu Lotniczego Wrocław pojawiła się nowa restauracja – On Time Restaurant. Klienci sami nakładają sobie jedzenie, którego 100 gramów kosztuje niecałe 5 złotych

W restauracji może stołować się 60 gości – informuje wrocławskie lotnisko w komunikacie. Do wyboru mają między innymi sałatki, dania mięsne, rybne, wegetariańskie i bezglutenowe oraz desery. Płaci się nie za danie, ale jego wagę – 100 gramów jedzenia kosztuje 4,99 złotych.

Czytaj też: „Chatbot na wrocławskim lotnisku już działa”.

– Nasze menu bazuje przede wszystkim na zdrowych potrawach z dodatkiem ziół – parowanych, gotowanych, z grilla. Znajdzie się w nim także coś dla wielbicieli tradycyjnego schabowego – mówi szef kuchni On Time Restaurant Robert Grygiel, cytowany w komunikacie.

– Wprowadzamy też propozycje sezonowe, o tej porze roku na przykład potrawy ze szparagami czy desery z arbuza. W planach mamy dni tematyczne, kiedy będzie można spróbować potraw z różnych stron świata, na przykład z Hiszpanii czy Węgier – zachęca Grygiel.

W tej samej hali znajdują się także bar The Whitehouse, kawiarnia Costa Coffee oraz pub i restauracja Legendario, a w hali odlotów Gate Bar i Flying Bistro.

Tagi:

Mogą Ci się również spodobać

Hotel Podklasztorze zaprasza do cel

Historyczny hotel Podklasztorze w Sulejowie otworzył się po remoncie pod marką Best Western Plus. ...

Wybryk na lotnisku będzie słono kosztował

Pogranicznicy będą mieli więcej możliwości karania za zagrażające bezpieczeństwu zachowania pasażerów. Do Rządowego Centrum ...

Agenci dodają otuchy touroperatorom

Doceniamy wasze zaangażowanie w czasach, kiedy nikt nie wie, co przyniesie jutro. Trzymajcie się. ...

Egipt łapie turystyczny oddech

Prawie trzykrotnie wzrosły w ostatnim kwartale roku rozliczeniowego przychody z turystyki w Egipcie – ...

Nowy Focus w Bydgoszczy

To już trzeci hotel marki Focus w tym mieście. Powstanie w ośmiopiętrowym biurowcu przy ...

Thomas Cook: W 2019 roku więcej hoteli, ale i wyższe ceny

Skiatos, Skopelos i Tasos – to nowe kierunki greckie w ofercie Thomasa Cooka. Na ...