Dostęp na ROK tylko za 79zł z Płatnościami powtarzalnymi BLIK
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Aktualizacja: 27.08.2016 11:55 Publikacja: 27.08.2016 11:55
Foto: Filip Frydrykiewicz
Jak mówi rzecznik Głównego Inspektoratu Sanitarnego Jan Bondar, podczas 4 tysięcy kontroli inspektorzy sprawdzili 3,5 tysiąca punktów gastronomicznych. Jeżeli wykryto uchybienia - kontrole powtarzano.
Najczęściej kwestionowali stan czystości, bałagan, nieodpowiednie przechowywanie żywności. Często też pracownicy punktów gastronomicznych nie mieli wymaganych badań.
Pierwsze sale nowego, oczekiwanego od lat flagowego muzeum Egiptu, zostały udostępnione zwiedzającym. Na razie t...
Wierzyciele bezskutecznie szukają majątku jednej z najbogatszych do niedawna Polek. I stawiają jej coraz poważni...
Polacy pokochali parki rozrywki, o czym może świadczyć rosnąca liczba tego typu miejsc. Wkrótce ma się ona powię...
Ekskluzywny hotel na wyspie Kos i biuro podróży Grecos Holiday zostali zwycięzcami konkursu na najlepszy produkt...
Polski bank z wyróżnieniem w kategorii Metaverse. Międzynarodowe jury doceniło innowacyjną kampanię Pekao dla młodych klientów.
Dzięki wynikom konkursu Kompas Wakacyjny łatwiej mi pracować i przekonywać klientów do wyjazdów – mówi agent tur...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas