Porcja wiedzy w ramach WorldHotelu

Duży wybór szkoleń i warsztatów czeka na tych, którzy odwiedzą 21. międzynarodowe targi gastronomiczne EuroGastro i 10. targi wyposażenia obiektów noclegowych WorldHotel. Oba wydarzenia potrwają od 5 do 7 kwietnia w Warszawie

Publikacja: 22.03.2017 09:37

Porcja wiedzy w ramach WorldHotelu

Foto: materiały prasowe

Najnowsza oferta rynkowa, konkursy kulinarne i pokazy, którym patronują uznani szefowie kuchni, to tylko część propozycji Targów EuroGastro i WorldHotel. Organizatorzy wydarzeń przypominają więc, że już teraz warto zaplanować czas, by skorzystać z jak najszerszej gamy konferencji, szkoleń i debat.

Podczas konferencji Krajowej Rady Gastronomii i Cateringu pt. „Razem wobec wyzwań rynkowych w 2017 roku" odbędą się sesje poświęcone m.in. wyzwaniom regulacyjnym i rynkowym branży gastronomicznej w 2017 roku, analizie rynku usług gastronomicznych i cateringowych w Polsce oraz uczciwości i etyce w tym biznesie.

Pozostało jeszcze 83% artykułu

Czytaj więcej, wiedz więcej!
Rok dostępu za 99 zł.

Tylko teraz! RP.PL i NEXTO.PL razem w pakiecie!
Co zyskasz kupując subskrypcję?
- możliwość zakupu tysięcy ebooków i audiobooków w super cenach (-40% i więcej!)
- dostęp do treści RP.PL oraz magazynu PLUS MINUS.
Zanim Wyjedziesz
Wielkie Muzeum Egipskie otwarte. Na razie na próbę
Turystyka
Kruche imperium „Królowej Zakopanego”
Turystyka
Nie tylko Energylandia. Przewodnik po parkach rozrywki w Polsce
Turystyka
Kompas Wakacyjny 2017: W Grecji Mitsis nie do pobicia
Materiał Promocyjny
Tech trendy to zmiana rynku pracy
Turystyka
Kompas Wakacyjny 2017 pomaga w pracy agenta