Aktualizacja: 06.03.2018 11:44 Publikacja: 06.03.2018 11:44
Wojciech Fronczak większość życia zawodowego spędził w Warszawie
Foto: materiały prasowe
Wojciech Fronczak to hotelarz i gastronom z ponad 30-letnim stażem zawodowym, w tym 20-letnim na stanowiskach kierowniczych w międzynarodowych, pięciogwiazdkowych sieciach hotelarskich. Od września 2017 roku pełni funkcję dyrektora generalnego Hilton Garden Inn Rzeszów, a od marca 2018 roku także dyrektora regionalnego IGHP.
Był uczestnikiem wielu szkoleń zawodowych organizowanych przez Management Centre Europe i Cornell University. Specjalizuje się w restrukturyzacji i optymalizacji operacji hotelowych i gastronomicznych i w planowaniu, przygotowaniu i otwarciach nowych obiektów. Buduje i rozwija zespoły operacyjne oraz sprzedażowo-eventowe. Tworzy procedury operacyjne i monitoruje ich efektywność, ze szczególnym uwzględnieniem zasad rachunkowości zarządczej USALI.
Pierwsze sale nowego, oczekiwanego od lat flagowego muzeum Egiptu, zostały udostępnione zwiedzającym. Na razie t...
Wierzyciele bezskutecznie szukają majątku jednej z najbogatszych do niedawna Polek. I stawiają jej coraz poważni...
Polacy pokochali parki rozrywki, o czym może świadczyć rosnąca liczba tego typu miejsc. Wkrótce ma się ona powię...
Ekskluzywny hotel na wyspie Kos i biuro podróży Grecos Holiday zostali zwycięzcami konkursu na najlepszy produkt...
Dzięki wynikom konkursu Kompas Wakacyjny łatwiej mi pracować i przekonywać klientów do wyjazdów – mówi agent tur...
W debacie o rynku pracy nie można zapominać o człowieku. Ideałem dla większości pozostaje umowa o pracę, ale technologie i potrzeba elastyczności oferują nowe rozwiązania.
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas