EuroGastro w tym roku słodsze

Konkurs dla cukierników Debic Pastry Cup na najlepszy tort deserowy to jedna z nowości tegorocznej odsłony targów gastronomicznych EuroGastro, które odbędą się pod koniec marca w Nadarzynie

Publikacja: 11.02.2019 06:09

EuroGastro w tym roku słodsze

Foto: Materiały promocyjne

EuroGastro i WorldHotel to największe w Polsce targi dla branży HoReCa (z ang. Hotel, Restaurant, Catering/Café). Dla około 300 wystawców i 20 tysięcy odwiedzających są okazją do zapoznania się z aktualnymi trendami w gastronomii i hotelarstwie, nawiązania kontaktów biznesowych, zdobycia wiedzy podczas szkoleń i konferencji.

W tym roku pierwszy raz będzie można wziąć udział w dwudniowym szkoleniu pod hasłem „Profesjonalny menedżer restauracji". Ponadto odbędą się: panel „Poznaj swojego kontrahenta", konferencja „Pieczywo w gastronomii - problem czy szansa?", warsztaty „Wino w restauracji - musujące, słodkie i wzmacniane. Dlaczego warto nimi urozmaicać kartę?", prezentacja i warsztaty „Przez internet do portfela gościa" oraz szkolenia z zarządzania zespołem i zwiększania obrotów i zysków.

Złap mikołajkową okazję!

Czytaj dalej RP.PL.
Ciesz się dostępem do treści najbardziej opiniotwórczego medium w Polsce. Rzetelne informacje, pogłębione analizy, komentarze i opinie. Treści, które inspirują do myślenia. Oglądaj, czytaj, słuchaj.
Zanim Wyjedziesz
Wielkie Muzeum Egipskie otwarte. Na razie na próbę
Turystyka
Nie tylko Energylandia. Przewodnik po parkach rozrywki w Polsce
Turystyka
Kompas Wakacyjny 2017: W Grecji Mitsis nie do pobicia
Turystyka
Kompas Wakacyjny 2017 pomaga w pracy agenta
Materiał Promocyjny
Przewaga technologii sprawdza się na drodze
Turystyka
Kompas Wakacyjny 2017: „Strelicje" pokonały „Ślicznotkę"
Walka o Klimat
„Rzeczpospolita” nagrodziła zasłużonych dla środowiska