Tylko 19 zł miesięcznie przez cały rok.
Bądź na bieżąco. Czytaj sprawdzone treści od Rzeczpospolitej. Polityka, wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i psychologia.
Treści, którym możesz zaufać.
Jako pierwsza do realizacji programu „Local food workshops" wybrana została Kreta. Gubernator wyspy Stavros Arnaoutakis, przewodniczący rady TUI Care Foundation Thomas Ellerbeck, dyrektor regionalny na wschodni basen Morza Śródziemnego w TUI Destination Services Michael Mavropoulos i doradca w greckim Ministerstwie Turystyki Angeliki Chondromatidou, spotkali się podczas inauguracji projektu z ponad 80 wytwórcami win, właścicielami plantacji oliwek i przedstawicielami różnych grup hotelowych. Ma to zacieśnić współpracę między przedstawicielami dwóch najważniejszych sektorów lokalnej gospodarki - turystyki i rolnictwa.
Bądź na bieżąco. Czytaj sprawdzone treści od Rzeczpospolitej. Polityka, wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i psychologia.
Treści, którym możesz zaufać.
Pierwsze sale nowego, oczekiwanego od lat flagowego muzeum Egiptu, zostały udostępnione zwiedzającym. Na razie t...
Dolina Sanu i Wisły zwykle kojarzy się ze spływami kajakowymi, wypadami rowerowymi wzdłuż rzek i klasycznymi atr...
Od października lotnisko Chopina zyska nowe połączenie do Maroka. Pasażerowie będą mogli polecieć bezpośrednio d...
Wierzyciele bezskutecznie szukają majątku jednej z najbogatszych do niedawna Polek. I stawiają jej coraz poważni...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas