Reklama

TT Warsaw: Polskie szlaki znaczone żurem i piernikiem

Regionalna kuchnia to nasz kapitał - mówi jeden z wystawców na targach turystycznych TT Warsaw. I dzika przyroda - dodałby na pewno niejeden z pozostałych

Publikacja: 25.11.2018 22:14

Toruńscy partacze zajmowali się dawniej pieczeniem pierników

Toruńscy partacze zajmowali się dawniej pieczeniem pierników

Foto: Elżbieta Sawicka

500 wystawców z 53 krajów, w tym z Polski, prezentowało walory turystyczne swoich krajów, regionów i miast podczas zakończonych w sobotę 26. Międzynarodowych Targów Turystycznych TT Warsaw, które odbywały się w Pałacu Kultury i Nauki. Goście opuszczali Warszawę zadowoleni, z poczuciem dobrze wykorzystanego czasu – zarówno, jeśli chodzi o kontakty biznesowe, jak i o zaprezentowanie się odwiedzającym tę imprezę indywidualnym turystom.

"Obcokrajowcy na TT Warsaw: Będziemy wracać do Pałacu Kultury".

Pozostało jeszcze 90% artykułu

Tylko 19 zł miesięcznie przez cały rok.

Bądź na bieżąco. Czytaj sprawdzone treści od Rzeczpospolitej. Polityka, wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i psychologia.

Treści, którym możesz zaufać.

Reklama
Zanim Wyjedziesz
Wielkie Muzeum Egipskie otwarte. Na razie na próbę
Materiał Promocyjny
Bank Pekao uczy cyberodporności
Turystyka
Dolina Sanu i Wisły: pięć perełek, które zaskakują
Turystyka
Wizz Air uruchamia nowe połączenie. Popularny kurort dostępny bezpośrednio z Warszawy
Materiał Promocyjny
Stacje ładowania dla ciężarówek pilnie potrzebne
Turystyka
Kruche imperium „Królowej Zakopanego”
Materiał Promocyjny
Nowy Ursus to wyjątkowy projekt mieszkaniowy w historii Ronsona
Reklama
Reklama