TT Warsaw: Polskie szlaki znaczone żurem i piernikiem

Regionalna kuchnia to nasz kapitał - mówi jeden z wystawców na targach turystycznych TT Warsaw. I dzika przyroda - dodałby na pewno niejeden z pozostałych

Publikacja: 25.11.2018 22:14

Toruńscy partacze zajmowali się dawniej pieczeniem pierników

Toruńscy partacze zajmowali się dawniej pieczeniem pierników

Foto: Elżbieta Sawicka

500 wystawców z 53 krajów, w tym z Polski, prezentowało walory turystyczne swoich krajów, regionów i miast podczas zakończonych w sobotę 26. Międzynarodowych Targów Turystycznych TT Warsaw, które odbywały się w Pałacu Kultury i Nauki. Goście opuszczali Warszawę zadowoleni, z poczuciem dobrze wykorzystanego czasu – zarówno, jeśli chodzi o kontakty biznesowe, jak i o zaprezentowanie się odwiedzającym tę imprezę indywidualnym turystom.

"Obcokrajowcy na TT Warsaw: Będziemy wracać do Pałacu Kultury".

Pozostało jeszcze 90% artykułu

Czytaj więcej, wiedz więcej!
Rok dostępu za 99 zł.

Tylko teraz! RP.PL i NEXTO.PL razem w pakiecie!
Co zyskasz kupując subskrypcję?
- możliwość zakupu tysięcy ebooków i audiobooków w super cenach (-40% i więcej!)
- dostęp do treści RP.PL oraz magazynu PLUS MINUS.
Zanim Wyjedziesz
Wielkie Muzeum Egipskie otwarte. Na razie na próbę
Turystyka
Kruche imperium „Królowej Zakopanego”
Turystyka
Nie tylko Energylandia. Przewodnik po parkach rozrywki w Polsce
Turystyka
Kompas Wakacyjny 2017: W Grecji Mitsis nie do pobicia
Turystyka
Kompas Wakacyjny 2017 pomaga w pracy agenta